Ochrana osobních údajů

       

        Vážení klienti,

 

        dne 25.5.2018 vstoupí v účinnost pravidla Evropské unie týkající se zpracování osobních údajů (GPDR). V

        souvislosti s tím je pro provoz rezervačního systému nutné udělení Vašeho souhlasu se zpracováním těchto

        údajů.

 
       
 
        Souhlas se zpracováním osobních údajů:
 
  1. Tímto udělujete souhlas Pavlovi Veselému, se sídlem Frostova 340, Praha 10, 109 00, IČ 01493973 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovával tyto osobní údaje: jméno a příjmení, e-mail, telefonní číslo.
  2. Jméno, příjmení, telefonní číslo a e-mail je nutné zpracovat za účelem evidence rezervací v rezervačním systému a za účelem případného zasílání informací formou newsletteru. Tyto údaje budou Správcem zpracovávany a uchovávany po dobu trvání účelu zpracování.
  3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním na e-mail heat4you.info@gmail.com nebo písemnou formou.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce může zpracovávat i zpracovatel Milan Vorel, IČ 86791567 (provozovatel rezervačního systému iSport).
  5. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

            - vzít souhlas kdykoliv zpět,

            - požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,

            - požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,

            - vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,

            - požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,

            - v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na

              nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

 

Kontakt

HEAT4YOU (budova SB Centrum)
K Horkám 2284/1
149 00 Praha 4
tel: 775 674 346 heat4you.info@gmail.com